Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Βλέπεις OVER στο Ομόνοια-Εθνικός; Πόνταρε στην Megabet Plus!

Βλέπεις OVER στο Ομόνοια-Εθνικός; Πόνταρε στην Megabet Plus!


Η Ομόνοια έχει την μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα υποδεχόμενη τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ το απόγευμα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Η Ομόνοια έκανε επίδειξη δύναμης στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και πάει σήμερα στον αγώνα με στόχο τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να πάρει τη νίκη, καθώς ο Εθνικός είναι χωρίς νίκη για δεκατρείς αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Επιλέγουμε over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.65 στην Megabet Plus. Το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.31. Η Ομόνοια είναι φαβορί στις αποδόσεις καθώς η επιλογή του άσου προσφέρει 1.20, ενώ το διπλό για νίκη του Εθνικού δίνει 10. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 5.00.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.