Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Μεγάλο ντέρμπι Ίντερ-Λεβερκούζεν στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις

Μεγάλο ντέρμπι Ίντερ-Λεβερκούζεν στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις


Η Ίντερ θα αναμετρηθεί στο ουδέτερο Ντίσελντορφ απέναντι στην Λεβερκούζεν και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Οι «νερατζούρι» είναι σε καλή κατάσταση και όπως έχει διαμορφωθεί η διοργάνωση έχουν μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουν έπειτα από 10 χρόνια σε ευρωπαϊκό τελικό.

Η Λεβερκούζεν είναι μια σταθερή αξία ως σύνολο, όμως συνήθως δεν τα καταφέρνει στα δύσκολα, και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει κατακτήσει κανέναν τίτλο από το 1993.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Επιλογή μας είναι η επικράτηση των Μιλανέζων στο 2.07 στην Megabet Plus. Το διπλό για νίκη της Λεβερκούζεν είναι στο 3.47, ενώ η ισοπαλία προσφέρει 3.59. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 1.72, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 2.14. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.60.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.