Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Μπαρτσελόνα – Μπαγέρν Μονάχου (Αποδόσεις στην MeridianBet)

Μπαρτσελόνα – Μπαγέρν Μονάχου (Αποδόσεις στην MeridianBet)


Δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Είναι το κορυφαίο ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.  Η Μπαρτσελόνα απέκλεισε την Νάπολι, η Μπάγερν Μονάχου έστειλε στο Λονδίνο την Τσέλσι και τώρα οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον μονό αγώνα του Ντα Λουζ, στην Λισαβόνα (14/8, 22:00). Άπαντες τονίζουν, πως το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού είναι η παρέα του Λεβαντόφσκι. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Ποιος μπορεί όμως να ξεγράψει τόσο εύκολα τον Λιονέλ Μέσι; Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου έδειξε στο ματς με την Νάπολι, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτός, άλλωστε πήρε από το… χεράκι τους Μπλαουγκράνα και τους οδήγησε στους «8». Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα βρει μπροστά του μια… δαιμονισμένη Μπάγερν Μονάχου. Από στοιχηματικής πλευράς να κερδίσει η Μπαρτσελόνα η απόδοση στο 3.41 νίκη της Μπάγερν στο 2.03, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.76. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.43, ενώ το Under 2.5 στο 2.95. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι 1.41, ενώ να σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι ο Μέσσι απόδοση βρίσκεται στο 6.00. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Η Meridianbet δεν σταματά να εκπλήσσει το στοιχηματικό κοινό της με τις προσφορές και τα πρωτοποριακά μπόνους που προσφέρει στους πελάτες της. Με Δύο νέες προσφορές που δεν τις βρίσκετε πουθενά αλλού και κάνοντας κατάθεση μέσω της Muchbetter επωφελείστε το ένα από τα δύο Μπόνους.

Επιλέξτε την Muchbetter ως μέθοδο πληρωμής για κατάθεση του Meridianbet λογαριασμού σας, στοιχηματίστε και προσθέστε επιπλέον 10% στο λογαριασμό του Μπόνους σας.

Υπάρχουν όροι και προυποθέσεις στο www.meridianbet.com.cy !