Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Λονδρέζικο ντέρμπι στο Σέλχαστ Παρκ – Ψάχνει νέα αρχή η Τσέλσι

Λονδρέζικο ντέρμπι στο Σέλχαστ Παρκ – Ψάχνει νέα αρχή η Τσέλσι

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια |
https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ


Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ ψάχνουν νέα αρχή στο Σέλχαστ Παρκ απόψε, με το Λονδρέζικο ντέρμπι να κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η αστάθεια της Κρίσταλ Πάλας την αναγκάζει να ψάξει για βαθμούς πριν μπλεχτεί σε
περιπέτειες… υποβιβασμού.

Η ομάδα του Ρόι Χόγκτσον είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Στην
προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε βαριά ήττα με 4-1 από την Μπράιτον ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια μετράει 2 νίκες και 2 ήττες ενώ ενδιάμεσα αποκλείστηκε και από το FA Cup από την Έβερτον.

Για την Τσέλσι η φετινή σεζόν είναι εφιαλτική οπως και η περσινή, με τον Μαουρίτσιο
Ποτσετίνο να ψάχνει τον τρόπο να την επαναφέρει στα ψηλά, όμως για την ώρα δεν τον
βρίσκει.

Οι μπλε του Λονδίνου είναι στην 11η θέση με μόλις 31 βαθμούς σε 23 αγώνες και πάνε στο
Σέλχαστ Παρκ για να κάνουν μια νέα αρχή. Οι δύο συνεχόμενες ήττες με βαρύ σκορ, 4-1 από τη Λίβερπουλ και 4-2 από τη Γουλβς, έφεραν ξανά μουρμούρα και γκρίνια όμως στόχος της Τσέλσι είναι να επανέλθει στις νίκες και να βρει την φόρμα της ενόψει του τελικού στο Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ στις 25 Φεβρουαρίου.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!