Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ντέρμπι-«φωτιά» στο ΓΣΠ: Η μάχη για τον τίτλο «άναψε» για τα καλά!

Ντέρμπι-«φωτιά» στο ΓΣΠ: Η μάχη για τον τίτλο «άναψε» για τα καλά!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια |
https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ


Όλα τα φώτα στραμμένα στο ΓΣΠ, εκεί όπου ΑΠΟΕΛ και Άρης θα κοντραριστούν για την πρωτιά.

Οι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος πάνε χέρι-χέρι πλέον, αφού ισοβαθμούν στην κορυφή με βαθμούς. Δύο στροφές πριν τα πλέι-οφ η μάχη για τον τίτλο πήρε «φωτιά» και αναμένεται μεγάλο παιχνίδι στη Λευκωσία.

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες του ΑΠΟΕΛ με ΑΕΚ και ΑΕΛ εκμηδένισαν τη διαφορά των
γαλαζοκίτρινων από τον Άρη και «άναψε» ξανά η μάχη για τον τίτλο. Ο Σα Πίντο επέστρεψε στους πάγκους στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΛ και θέλει να επιστρέψει και στις νίκες απέναντι στον βασικό διεκδικητή του τίτλου.

Με όπλο την αήττητη έδρα του ο ΑΠΟΕΛ και με την συμπαράσταση του κόσμου του θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα για να στείλει μήνυμα τίτλου στον Άρη.

Με την σειρά τους, οι περσινοί πρωταθλητές τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί 7 συνεχόμενων νικών!

Ο Άρης του Σπιλέφσκι έκανε εντυπωσιακό come-back μετά την ήττα στις αρχές Ιανουαρίου από την Πάφο και πλέον στη Λευκωσία έχει την ευκαιρία να ανέβει μόνος στο ρετιρέ.

Ο δρόμος μέχρι τον τίτλο είναι μακρύς, ενόψει και των πλέι-οφ, όμως η ομάδα της Λεμεσού δείχνει ικανή να περάσει από τη Λευκωσία και να οδηγήσει ξανά την κούρσα για το πρωτάθλημα.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!