Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Το αήττητο της ΑΕΚ κόντρα στον πληγωμένο Απόλλωνα

Το αήττητο της ΑΕΚ κόντρα στον πληγωμένο Απόλλωνα

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια |
https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ


Η ΑΕΚ μετά το δραματικό ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ επιστρέφει στην έδρα της με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι Λαρνακείς παραμένουν αήττητοι με τον Μπεν Σιμόν στον πάγκο και παρά το -6 από την
κορυφή υπάρχει πίστη και θέληση για τον τίτλο. Για να συνεχίσουν όμως στο κυνήγι του ΑΠΟΕΛ η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα είναι επιτακτική ανάγκη.

Μπορεί να έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ όμως η εμφάνιση και η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα της Λάρνακας μέσα στη Λευκωσία έδωσαν αυτοπεποίθηση και δυναμική.

Για τον Απόλλωνα του Ματσίν η ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την Ομόνοια την
περασμένη Κυριακή έβαλε ταφόπλακα στις προσπάθειες για είσοδο στην εξάδα. Μαθηματικά υπάρχουν κάποιες ελπίδες όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο ενώ είναι η πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια που η ομάδα της Λεμεσού θα μείνει εκτός εξάδας!

Στόχος των κυανόλευκων είναι να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στις εναπομείναντες
αγωνιστικές και να μην τους πάρει κι άλλο ο κατήφορος.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!