Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη...

ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια |
https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ


Τρεις στροφές πριν το φινάλε και το ενδιαφέρον για τη μάχη του τίτλου και της Ευρώπης στο Κυπριακό πρωτάθλημα είναι στα ύψη!

Μεγάλες μάχες αναμένονται σε ΓΣΠ, Αρένα και «Στέλιος Κυριακίδης». Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ περιμένει τον Άρη στο ΓΣΠ (19:30) ενώ η δεύτερη ΑΕΚ κοντράρεται με την τρίτη Ομόνοια στη Λάρνακα (19:00) σε ένα παιχνίδι… «ζωής και θανάτου» για τον τίτλο. Στο άλλο παιχνίδι η Πάφος υποδέχεται την Ανόρθωση στις 17:00.

Σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου, ο αγώνας ΑΕΚ-Ομόνοια (19:00) προσφέρεται στην In2Bet με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά τελικού αποτελέσματος. Οι αγώνες θα εμφανίζονται με το εικονίδιο (πύραυλου) στην σελίδα τη In2Bet και θα είναι ορατό 12 ώρες πριν την έναρξη.

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του ΑΠΟΕΛ. Ο Μπεν Σιμόν ξέρει πολύ καλά πως εάν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα θα πρέπει να κόψει τη φόρα της φορμαρισμένης Ομόνοιας.

Στο πράσινο στρατόπεδο η ψυχολογία είναι στα ύψη από τις συνεχόμενες νίκες σε
πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι πράσινοι του Αναστασίου πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ενώ βρίσκονται στο -4 από τον ΑΠΟΕΛ και στο -3 από την ΑΕΚ, οπότε για να ελπίζουν στη μεγάλη ανατροπή πρέπει να φύγουν με το διπλό από την Αρένα.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!