Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!

Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια |
https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ


Το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο για το μεγάλο ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ και η In2Bet σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά.

Ο αγώνας Μίλαν-Ίντερ (21:45) προσφέρεται στην In2Bet με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά τελικού αποτελέσματος. Οι αγώνες θα εμφανίζονται με το εικονίδιο (πύραυλου) στην σελίδα της In2Bet και θα είναι ορατό 12 ώρες πριν την έναρξη.

Η Ίντερ βρίσκεται μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου αφού χρειάζεται μια μόλις νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια! Οι νερατζούρι βρίσκονται στο +14 άπό τη δεύτερη Μίλαν έξι στροφές πριν το φινάλε και έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα με νίκη επί της Μίλαν!

Από την άλλη, η Μίλαν δεν θέλει με τίποτα να δει την μεγάλη της αντίπαλο να κλειδώνει τον τίτλο ενώ ψάχνει εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο. Οι ροσονέρι είχαν ηττηθεί με το βαρύ 5-1 και θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς από τη μεγάλη τους αντίπαλο.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!