Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Τελευταία ζαριά για Σκωτία και Ουγγαρία

Τελευταία ζαριά για Σκωτία και Ουγγαρία


Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Μπαίνουμε στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024 και πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Απόψε το βράδυ θα έχουμε τους αγώνες στον Α’ όμιλο στις 22:00. Γερμανοί και Ελβετοί θα αναμετρηθούν για την πρωτιά στον όμιλο, καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους με 6 και 4 βαθμούς αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον άλλο αγώνα του ομίλου, όπου η Σκωτία και η Ουγγαρία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην MHP Arena της Στουτγκάρδης, επιδιώκοντας να αυξήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση ως τρίτοι. Είναι γνωστό ότι οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τους έξι ομίλους θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση, οπότε το παιχνίδι αυτό είναι κάθε άλλο παρά αδιάφορο.

Οι Σκωτσέζοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Γερμανία, πήραν ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Ελβετία και ξέρουν ότι με νίκη θα έχουν πολλές ελπίδες για πρόκριση.

Από την άλλη πλευρά, οι Ούγγροι γνωρίζουν ότι οι δύο ήττες από τη Γερμανία και την Ελβετία, με συντελεστή 1 γκολ υπέρ και 5 κατά, δεν είναι καλή συγκομιδή, αλλά θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!