Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ;

Μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ;


Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.


Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και ανατροπή απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας ηττήθηκαν στη Σλοβακία με 2-0 από την Σλόβαν όμως δεν σηκώνουν λευκή πετσέτα. Η πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ περνάει από το πορτοκαλί καμίνι του ΓΣΠ, εκεί όπου απόψε (20:00) ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Σλόβαν.

Η ομάδα της Μπρατισλάβας πήρε ισχυρό προβάδισμα με τη νίκη της στον πρώτο αγώνα όμως πρωταθλητές Κύπρου δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

Ο Γκαγιέγο καλείται να βελτιώσει τον ΑΠΟΕΛ σε όλες τις γραμμές και με την στήριξη 15 χιλιάδων και πλέον ΑΠΟΕΛιστών να έρθει η μεγάλη ανατροπή. Η Σλόβαν μπορεί να νίκησε στον πρώτο αγώνα όμως δεν έδειξε ότι είναι άτρωτη και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να εκπληρώσουν τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στα πλέι-οφ της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το έργο του ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι εύκολο όμως με σωστή διαχείριση και μια καλύτερηεμφάνιση, αλλά και οδηγό τις μεγάλες ανατροπές του παρελθόντος στα προκριματικά των προηγούμενων χρόνων όλα είναι πιθανά.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης