Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας που δίνει απαντήσεις!

Προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας που δίνει απαντήσεις!

Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΛ Λεμεσού (19:00) για την 5η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.


*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Ώρα για απαντήσεις και αντίδραση: Κάπως έτσι βλέπει το ματς (19:00) με την ΑΕΛ Λεμεσού η Ομόνοια. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας πληγώθηκε από την αποβολή του Στεπίνσκι στο 31ο λεπτό και ηττήθηκε με 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Ομόνοιας φέτος στο πρωτάθλημα μετά από τρεις νίκες και είναι προφανές πως το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Η ΑΕΛ (6β.) δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση την ποιότητα της Ομόνοιας, που θα έχει επίσης ισχυρό κίνητρο για αντίδραση, καθώς και την υποστήριξη των φιλάθλων της. Με σωστό πλάνο, δίψα και… όπλο την κλάση του, το «τριφύλλι» μπορεί να «καθαρίσει« την αναμέτρηση και ο συνδυασμός του άσου με το Over 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Νταμπράουσκας πρέπει να μπει από νωρίς με διάθεση να… σκοτώσει τον αντίπαλό της και σίγουρα διαθέτει τα κατάλληλα «εργαλεία» για να θέσει από νωρίς το τέμπο που επιθυμεί στην αναμέτρηση. Η επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων είναι σταθερά εξαιρετική και το ενδεχόμενο να σκοράρει η Ομόνοια ένα γκολ μέχρι το 30ο λεπτό προσφέρεται σε απόδοση 2.01.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Αν όλα κυλήσουν με βάση την ποδοσφαιρική λογική, τότε oι γηπεδούχοι θα κυριαρχήσουν και θα φτάσουν σε μία άνετη νίκη, χωρίς ιδρώτα και άγχος. Η ΑΕΛ δύσκολα θα βάλει εμπόδια στην Ομόνοια και το ενδεχόμενο μίας νίκης του «τριφυλλιού» με ακριβές σκορ 1-0, 2-0 ή 3-0 προσφέρεται σε απόδοση 2.95.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIOMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. http://www.safergambling.gov.cy