
Στο γυμναστήριο ο Άρης Σοϊλεδης, που “τρέχει” να ξεπεράσει τη θλάση (α’ βαθμού) που τον ταλαιπωρεί. Δουλεύει για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ελλαδίτης αμυντικός της ομάδας μας. Η ενημέρωση της προηγούμενης Τετάρτης έλεγε πως ο παίκτης θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1-2 βδομάδες, δύσκολα όμως θα προλάβει τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Καρμιώτισσα.
https://www.instagram.com/p/BKiAICxD2dP/







![Η… ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ τρέλα του Φρέντι: Η καταπράσινη ανάρτηση του! [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2020/02/freddy-omonoia-panigirismos-238x178.jpg)

![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)

![Ο Άιτινγκ για το Τουρνουά της Ακαδημίας μας! [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/CarelAiting-Akadimia-Tournoua-100x75.jpg)


