Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ «5 χρόνια τρέλας, αγάπης και πρωτοπορίας στον αγώνα…»

«5 χρόνια τρέλας, αγάπης και πρωτοπορίας στον αγώνα…»

 


Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από το άνοιγμα του συνδέσμου της Θύρας 9 στη Θεσσαλονίκη και οι οργανωμένοι της ξενιτιάς εξέδωσαν την πιο κάτω ανακοίνωση:

«23/03/2012 – 23/03/2017

ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ το σπίτι σου στη Θεσσαλονίκη σήμερα κλείνει 5 χρόνια ζωής, 5 χρόνια τρέλας, αγάπης και πρωτοπορίας στον αγώνα για να διατηρηθεί η φλόγα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμμένη !

Η σημασία των γενεθλίων του πράσινου υπογείου έχει μεγάλη αξία. Αυτό συμβαίνει γιατί το υπόγειο είχε γίνει όνειρο, σκοπός, αγώνας και τελικά πραγματικότητα μέσα στα χρόνια της καταστροφής της μάνας όλων μας, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΑΣ ! Όμως, η ανιδιοτελείς αγάπη των ξενιτεμένων μας οπαδών και το πείσμα τους κόντρα στους καιρούς, μαζί με τη ανάγκη να βρίσκονται νοερά σε κάθε πέταλο όποτε η ομάδα αγωνιζόταν τραγουδώντας αγκαλιά από το υπόγειο κέρδισαν την απογοήτευση και τη ξενέρα και έδειξαν ξανά σε όλους από τι μέταλλο ήμαστε φτιαγμένοι !

Εδώ στη Θεσσαλονίκη ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ υπερβαίνει καθημερινά εδώ και 5 χρόνια τον εαυτό του. Τα χρόνια πέρασαν, η ομάδα στα ίδια και χειρότερα σε όλους του τομείς, οι πιο αδύναμοι παρέδωσαν τα όπλα το υπόγειο όμως εκεί, έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε αρρωστημένο κηφήνα που περνά από τι πόλη. Και έτσι θα παραμείνει, για αυτό ήμαστε σίγουροι !

Σαν επιτροπή διαχείρισης του συνδέσμου, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους βοήθησαν με διάφορους τρόπους να γεννηθεί και να βρει τα βήματα του το υπόγειο. Μάγκες, κανενός οι κόποι δεν πήγαν χαμένοι !!

Τώρα, μετά από 5 χρόνια δεν μένει παρά να κερδίσει σεβασμό, αγάπη και να τρυπώσει στη συνείδηση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη ως εκείνο το ρομαντικό υπόγειο στη Θεσσαλονίκη, που κρατά τα λάβαρα ψηλά εκτός συνόρων μες τα μαύρα χρόνια, και θυμίζει και μαθαίνει σε καινούργιο κόσμο ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!

5 ΧΡΟΝΙΑ UNDERGROUNG FAN CLUB

ΘΥΡΑ 9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».