Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Οι αναρτήσεις των πέντε με ευχαριστίες και αφιερώσεις

Οι αναρτήσεις των πέντε με ευχαριστίες και αφιερώσεις

 


Πέντε “πράσινοι” βραβεύτηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γιορτή του ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΚΟΠ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές και οι δύο φουτσαλιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποίησαν αναρτήσεις, κρατώντας όλοι το βραβείο τους, με κάποιους να προχωρούν σε αφιερώσεις για τις ατομικές διακρίσεις που είχαν.

Ενθουσιασμένος ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ για τη δεύτερη σερί χρονιά που αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος. Δείτε το ποστάρισμα του:

https://www.instagram.com/p/BjEg-RTFU52/

 

«Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που με ψηφίσαν ως καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς! Αφιερωμένο αυτό το βραβείο στην οικογένεια μου για όλη την στήριξη», ήταν το σχόλιο του Μανώλη Μανώλη. Η ανάρτηση του το βραβείο στα χέρια:

https://www.instagram.com/p/BjDPSydF2RV/

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου κύριο Νίκο Ανδρονίκου και Χριστόφορο Λοΐζου, τους συμπαίκτες μου και την οικογένεια μου για αυτή μου την βράβευση», ανέφερε ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Η ανάρτηση του, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών:

https://www.instagram.com/p/BjEsltHAl0k/

 

Χαρούμενος που ψηφίστηκε ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής κάτω των 19 ετών ο Ανρέας Κατσαντώνης, που φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε αρκετές ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα. Η ανάρτηση του νεαρού:

«Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που με ψήφισαν ως καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς K19 φούτσαλ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram ο Ταχά Ελ Κέμπε, συνοδεύοντας το με φωτογραφία από την παραλαβή του βραβείου του. Δείτε το ποστάρισμα του μικρού: