Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ «Τέτοια μέρα όχι μόνο δεν πρέπει να ξεχνάμε, αλλά να δίνουμε αγώνα...

«Τέτοια μέρα όχι μόνο δεν πρέπει να ξεχνάμε, αλλά να δίνουμε αγώνα ενάντια στη λήθη»

 


Σε ανάρτηση της στο facebook, η Θύρα 9 αναφέρεται στη σημερινή μαύρη επέτειο της εισβολής και του πραξικοπήματος. Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση: 

«Τέτοια μέρα όχι μόνο δεν πρέπει να ξεχνάμε, αλλά να δίνουμε αγώνα ενάντια στη λήθη. Είναι η μέρα που οι φασίστες της χούντας και της εοκα β, δολοφόνησαν αδέρφια μας, πατεράδες και παππούδες μας, συγγενείς και συντρόφους μας. Είναι η μέρα που οι πραξικοπηματίες εκτελώντας τα σχέδια του ΝΑΤΟ και της CIA, αιματοκυλούσαν την πατρίδα μας για να ανοίξουν τις κερκόπορτες στον Αττίλα, για να παραδώσουν την μισή Κύπρο στην Τουρκία.

Δεν ξεχνάμε τα όσα δεινά προκάλεσαν, ότι ακόμα πληρώνουμε τα εγκλήματα τους, ότι (και) εξαιτίας τους ακόμα υπάρχει κατοχή και διχοτόμηση. Δεν ξεχνάμε ότι σήμερα πολλοί απ αυτούς μας κυβερνούν και αλωνίζουν σε όλο τον κρατικό μηχανισμό. Δεν ξεχνάμε ότι και ο σημερινός πρόεδρος του κυπριακού κράτους, τότε ήταν δικηγόρος της εοκα β. Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν κόμματα ακόμα και μέσα στη βουλή που υμνούν όχι μόνο την χούντα και την εοκα β, όχι μόνο τον Γρίβα, αλλά ακόμα και τον Χίτλερ, κι όμως παριστάνουν τους αγνούς πατριώτες.

Κι επειδή δεν ξεχνάμε, εμείς πάντα θα πολεμάμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, θα αγωνιζόμαστε μέχρι την λευτεριά.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ, 
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ»

https://www.facebook.com/gate9.com.cy/photos/a.137666222953684.31643.129118980475075/1806383159415307/?type=3&theater