Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΥΡΑ 9 για κάρτα οπαδού

ΘΥΡΑ 9 για κάρτα οπαδού

 


Ανάρτηση για τον τρομονόμο έκανε η Θύρα 9 και καλεί τον κόσμο για άλλη μία φορά να αντισταθεί:

Σχετικό: Οφείλει να πάρει θέση

«Η απόλυτη σιωπή, το απόλυτο τίποτα για να επιβεβαιώνει πόσο διαφορετικά σκεφτόμαστε πλέον. Δεν μιλά κανένας, δεν λέει κανένας τίποτα για την κάρτα οπαδού. Άνθρωποι που περπατήσαμε μαζί στις πορείες ενάντια στο φακέλωμα, σήμερα τρέχουν να βγάλουν κάρτα. Ντρεπόμαστε εμείς για εσάς, ντρεπόμαστε που νομίζαμε ότι αγωνιζόμαστε για τα ίδια.

Με την στάση τους και την σιωπή τους, ΟΛΟΙ όσοι δυστυχώς σήμερα αποτελούν το οικοδόμημα μιας λτδ που δημιουργήθηκε πάνω στον τάφο της ομάδας μας, στέλνουν τον Πράσινο Λαό σαν αρνί στην σφαγή να παραδώσει τα στοιχεία του στο κατεστημένο. Δεν έχει θέση εδώ βλέπετε η αντίσταση, εδω ξεπουλήσαν την ομάδα μας. Στην κάρτα οπαδού θα κολλήσουν;;;

Ενημερώστε κάποιος αυτούς που διοικούν την λτδ που έκλεψε το όνομα της ομάδα μας ότι αυτός ο Λαός έδωσε αγώνα ενάντια στον Τρομονόμο. Πείτε τους ότι όταν εκείνοι δεν ασχολούνταν με την ΟΜΟΝΟΙΑ εμείς παλεύαμε στην επιτροπή νομικών της Βουλής, στους δρόμους και στα γήπεδα ενάντια στο κατεστημένο που προωθούσε την ταφόπλακα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Όταν τους ενημερώσετε πέστε τους να περάσουν να τους ταίσουμε την ανακοίνωση που έβγαλαν για να πούνε στον Πράσινο Λαό ότι θα υπάρχουν εκδοτήρια της κάρτας οπαδού στο φιλικό με τον Παναθηναικού.

Μπορεί κύριοι αυτοί που σας πούλησαν την ομάδα μας να μας καταχρέωσαν, μπορεί αγωνιστικά να ήμασταν στον πάτο, μπορεί να ήμασταν «απένταροι» όπως μας λένε κάποιοι σήμερα αλλά ταυτόχρονα ήμασταν περήφανοι. Ναι κύριοι, περήφανοι μέσα στην αγωνιστική μας μιζέρια, γιατί όλες τις μάχες που χρειάστηκε να δώσουμε τις δώσαμε χωρίς να το σκεφτούμε. Γιατί ο Α.Σ.Ο.Λ τάχθηκε ενάντια στον Τρομονόμο και την Κάρτα Οπαδού, γιατί η ΘΥΡΑ 9 πρωτοστάτησε στους αγώνες με ολόκληρο το οπαδικό κίνημα.

Λαέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχεις χρέος να αντισταθείς στον Τρομονόμο που πλασάρουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι κάθε μέτρο που επιβάλουν φέρνει στην συνέχεια ένα ακόμη πιο σκληρό μέτρο. Φτάνει, αρκετά κατάστρεψαν το ποδόσφαιρο για τα συμφέροντα τους. Αναλύσαμε άπειρες φορές ότι η κάρτα οπαδού δεν έχει να κάνει με την βία στα γήπεδα αλλά με τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα μιας κλίκας ανθρώπων που διοικούν το ποδόσφαιρο και την ζωή μας. Μην γίνεις συμμέτοχος σε αυτό το έγκλημα, θυμήσου τους αγώνες που δώσαμε και μην τους αφήσεις να πάνε χαμένοι.

Καλούμε και τα οργανωμένα σύνολα των υπόλοιπων ομάδων να αντιδράσουν και να καλέσουν τον κόσμο της ομάδας τους να μην εκδώσει κάρτα οπαδού. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν μιλάμε εκ του ασφαλούς, ότι ακόμα και αν δεν είχε παρθεί η απόφαση για να βρούμε την αξιοπρέπεια μας στο αγροτικό πάλι δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχθούμε αυτό το μέτρο. Ίσως τώρα να είναι και η τελευταία ευκαιρία για αντίσταση.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Υ.Γ – Κάποιοι τον καιρό των προεδρικών εκλογών το έπαιζαν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Κάρτας Οπαδού, σήμερα ενώ εκδίδονται οι κάρτες δεν βρήκαν τίποτα να πουν. Θα λογαριαστούμε με όλους».