Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση από το Happy Faces Omonoia

Ανακοίνωση από το Happy Faces Omonoia


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι κοπέλες του Happy Faces Omonoia, ενημερώνοντας για τη δημιουργία του Happy Faces Οmonoia Kids Club.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Happy Faces Omonoia έχουμε κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη σύσσωμου του Ομονοιάτικου κόσμου καθώς και του Δ.Σ. του Σωματείου της Ομόνοιας. Αυτό είναι φυσικό επακόλουθο της αφιλοκερδούς σκληρής δουλειάς των 5 συνολικά χρόνων που υπάρχουμε, μέσα στα οποία εργαστήκαμε με ανιδιοτέλεια να κρατήσουμε τη φλόγα στις καρδιές των παιδιών για την ομάδα μας, αναμμένη, τα δύσκολα αυτά χρόνια. Βρισκόμαστε έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, 2 συνήθως ώρες πριν την έναρξη όλων των εντός έδρας αγώνων της Ομόνοιας, για δωρεάν face painting. Κάθε φορά περνά πολλής κόσμος από κοντά μας, μικροί και μεγάλοι, κάτι που δείχνει την εκτίμηση των φίλων της Ομόνοιας για το έργο που επιτελούμε. Ακόμα, το παρόν μας δίνουμε και σε άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνει η ομάδα μας σ’όλες τις πόλεις.

Φέτος, θέλοντας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους μικρούς μας φίλους, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Happy Faces Οmonoia Kids Club και έχουμε πάρει το πράσινο φως να προχωρήσουμε, τόσο από το Δ.Σ του Σωματείου της Ομόνοιας, όσο και από την εταιρία Ομόνοια Ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει καλά καλά ξεκινήσει και τα μέλη του Happy Faces Οmonoia Kids Club έχουν ήδη ξεπεράσει τα 200!

Το μοναδικό αυτό κλαπ για παιδιά είναι πρωτοφανές για τα Κυπριακά δεδομένα. Κάθε παιδάκι – φίλος/η της Ομόνοιας (0 14 ετών) μπορεί να κάνει την εγγραφή του στο κλαπ εντελώς δωρεάν! Το μόνο που έχει να κάνει είναι να περάσει με έναν γονιό/κηδεμόνα από κοντά μας πριν από κάποιον αγώνα της Ομόνοιας.

Οι στόχοι που θέσαμε γι’ αυτό το κλαπ είναι μεγάλοι. Θέλουμε το κάθε παιδί να νιώθει ότι είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια με απλούς και όxι πολυέξοδους τρόπους. Σε αυτό το στάδιο ΔΕΝ θέλουμε να αποκαλύψουμε όλα αυτά που ετοιμάζουμε – τα αφήνουμε για έκπληξη. Το μόνο που θέλουμε να αναφέρουμε είναι ότι τα μέλη του Happy Faces Οmonoia Kids Club θα απολαμβάνουν εκπτώσεις από καταστήματα και οργανισμούς που έχουν σχέση με παιδιά, γι’αυτό αν κάποιοι θέλουν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, να επικοινωνήσουν μαζί μας ή με το Σωματείο της Ομόνοιας».

Από Happy Faces Omonoia
Christine Kιλικίτα, Νικολέττα Αγγελοδήμου