Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Η απονομή στη νικήτρια του διαγωνισμού

Η απονομή στη νικήτρια του διαγωνισμού


Η Ελένη Κτωρά είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού της Cobalt που διοργάνωσε η ομάδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, μας δείχνει στιγμές από την απονομή του δώρου, μέσα από το φακό της.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η τύχη χαμογέλασε στην κ. Ελένη Κτωρά, η οποία ήδη άρχισε να σκέφτεται λευκά Χριστούγεννα στο Λονδίνο! Ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού της COBALT, που διοργάνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με έπαθλο τέσσερα αεροπορικά εισιτήρια σε ένα από τους προορισμούς: Αθήνα, Λονδίνο, Μόσχα, Παρίσι!

Η κ. Ελένη Κτωρά, όπως πάντοτε, έδωσε το παρών της στο ΓΣΠ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΕΝΠ. Στο ημίχρονο του αγώνα παρέλαβε με ενθουσιασμό και χαρά το μεγάλο δώρο! «Ευχαριστώ την COBALT και την ομάδα μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψω σε έναν από τους τέσσερις προορισμούς», ανέφερε η μεγάλη νικήτρια. Από την πλευρά του ο CEO της COBALT,Πέτρος Σουππουρής, σημείωσε: «Η συνεργασία μας με την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή, όπως βέβαια και με όλες τις ομάδες. Βοηθούμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε και οι φίλαθλοι να προτιμούν την COBALT».

Παρακολουθήστε πιο κάτω το βίντεο από την απονομή του δώρου: