Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ανανέωση συνεργασίας με την εταιρία «Krypto Security»

Ανανέωση συνεργασίας με την εταιρία «Krypto Security»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία «Krypto Secyrity (Cyprus) LTD» για 8η συνεχή χρονιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η χορηγική συνεργασία επεκτείνεται για 8η συνεχή χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η εταιρεία συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους, πολύτιμους και σταθερούς συνεργάτες του Συλλόγου. Το λογότυπο της KRYPTO θα βρίσκεται στις επίσημες στολές των αθλημάτων του Συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία θα συνεχίσει να επωφελείται του χορηγικού πακέτου που προσφέρει ο Σύλλογος.

Η KRYPTO είναι ηγετική εταιρία στον τομέα συστημάτων ασφαλείας στην Κύπρο και προσφέρει εξειδικευμένες, καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχοντας μια ευρεία γκάμα από ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα, η εταιρεία διασφαλίζει την προστασία των πελατών της, των αγαπημένων τους προσώπων και των περιουσιακών τους στοιχείων.
Κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της, τόσο από πλευράς τεχνογνωσίας, όσο και από πλευράς πωλήσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το αναγνωρισμένο και σημαντικό πελατολόγιο που διατηρεί, που αποτελείται τους μεγαλύτερους κρατικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς του νησιού. Η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα στον τομέα της ασφάλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση προϊόντων, συντήρηση και επισκευή συστημάτων συναγερμού παραβίασης χώρου, πυρανίχνευσης, αντικλεπτικών συστημάτων, κλειστών κυκλωμάτων τηλεοράσεως, βιντεοτηλεοράσεων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης. Επίσης, η εταιρεία διαθέτει ψηφιακό κέντρο λήψης και χειρισμού επειγόντων περιστατικών 24ωρης παρακολούθησης, και υπηρεσίες περιπόλου σε επείγοντα περιστατικά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί θερμά την εταιρία KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD για τη συνεργασία και εκφράζει τη βεβαιότητα στην επέκταση της αμοιβαίας αποδοτικότητας των εμπορικών σχέσεων.