Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο θεωρείο 24 θα φιλοξενηθεί ο σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Στο θεωρείο 24 θα φιλοξενηθεί ο σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»


Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε ότι στο θεωρείο 24 στον ερχόμενο αγώνα, με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, θα φιλοξενηθεί ο σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» παίρνει σειρά στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο. Θα φιλοξενηθεί στο Θεωρείο 24 του σταδίου ΓΣΠ, στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της απόφασης για να διατίθεται το Θεωρείο 24, σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

«Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών, που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς. Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι: Η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, τόσο στα παιδιά, όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές των μελών, εκτιμητών και χορηγών, όπως και από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά ο Σύνδεσμος.

Ιστοσελίδα:www.enaoniromiaefxi.com
Τηλέφωνα:22311277 / 22752595 / 99448723
Facebook:Ένα Όνειρο μια Ευχή