Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σέρινταν: «Από τους κορυφαίους ο Νούνο Ασίς – Επηρέασαν την καριέρα μου...

Σέρινταν: «Από τους κορυφαίους ο Νούνο Ασίς – Επηρέασαν την καριέρα μου Μιλόγιεβιτς και Κάρβερ»


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.worldfootballindex.com και στον δημοσιογράφο James Rowe παραχώρησε ο πρώην άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός, αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Κύπρο, ενώ ρωτήθηκε για το ποιους παίκτες και προπονητές ξεχώρισε. Ο Σέριφ στις αναφορές του περιέλαβε τους Νούνο Ασίς, Βλάταν Μιλόγιεβιτς και Τζόν Κάρβερ. Αναλυτικά:

Ερωτηθείς για το ποιοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μαζί θεωρεί ως κορυφαίους, ο Ιρλανδός συμπεριέλαβε και τον Νούνο Ασίς: «O Νούνο Ασίς ήταν 36 χρονών όταν πήγα στην ομάδα, ωστόσο ήταν ένας από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα»

Όσο για το ποιοι προπονητές επηρέασαν την καριέρα του, ο Σέρινταν αναφέρθηκε στους Βλάταν Μιλόγιεβιτς και Τζόν Κάρβερ.

Για τον Βλάταν Μιλόγιεβιτς: «Ο Βλάταν Μιλόγιεβιτς ήταν ένας από τους προπονητές που επηρέασαν την καριέρα μου. Τώρα είναι στον Ερυθρό Αστέρα. Θυμάμαι ένα παιχνίδι ήθελε να μην δεχτούμε γκολ και το κατάφερε. Ήταν πολύ καλός σε αυτόν τον τομέα».

Για τον Κάρβερ είπε: «Απολάμβανα να έχω προπονητή τον Τζόν Κάρβερ. Έδινε πολύ έμφαση στους επιθετικούς και στο πως πρέπει να κινούνται και να τελειώνουν τις φάσεις. Ήταν ένας από αυτούς που με βοήθησαν περισσότερο στην καριέρα μου».

Πηγή: www.worldfootballindex.com