Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο Θεωρείο 24 την Κυριακή η «Ηλιαχτίδα»

Στο Θεωρείο 24 την Κυριακή η «Ηλιαχτίδα»


Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα φιλοξενηθούν στο Θεωρείο 24 του ΓΣΠ μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωση «Ηλιαχτίδα».

Η ανακοίνωση:

Την «Ηλιαχτίδα» θα φιλοξενήσουμε την Κυριακή στο Θεωρείο 24 του σταδίου ΓΣΠ, στον αγώνα με τον Απόλλωνα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ενέργεια στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς.

Η «Ηλιαχτίδα» ιδρύθηκε το 1999 από γονείς και φίλους ατόμων με ειδικές ανάγκες άνω των 18 ετών και είναι εγγεγραμμένη ως αγαθοεργό κέντρο. Στόχος του κέντρου είναι η συντονισμένη ανάπτυξη των δυνατοτήτων του ατόμου στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και η δημιουργία ευκαιριών για μια ποιοτικά καλύτερη ζωή κοντά στους συνανθρώπους του. Μέσα από τα διάφορα εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά και άλλα προγράμματα, τα άτομα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να προετοιμαστούν για τη μεγαλύτερη δυνατή ανεξαρτητοποίησή τους.

Για να συνεχίσει ο σύνδεσμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, βασίζεται κυρίως στη γενναιοδωρία των συνανθρώπων μας. Η συμπαράσταση και η υποστήριξη όλων μας προς το έργο του Συνδέσμου, θα συμβάλει στην ανάπτυξη των υπηρεσιών του, οι οποίες από τη φύση τους είναι πολυδάπανες. Σημαντική βοήθεια είναι η προώθηση από όλους της αποδοχής και ένταξης των ατόμων με πολλαπλές αναπηρίες σαν ισότιμα μέλη στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση: Τροίας 28, ΤΚ 2103, Αγλαντζιά
Τηλ: 22339512 | Φαξ: 22339511
E-mail: [email protected]
Facebook: @ Κέντρο διημερεύουσας φροντίδας «Ηλιαχτίδα»