Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με Dimco

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με Dimco


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία φωτισμού Dimco, για 3η συνεχή χρονιά.

Αναλυτικά:

Για 3η συνεχή αγωνιστική περίοδο συνεχίζουμε τη χορηγική μας συνεργασία με την εταιρία φωτισμού DIMCO!

Το λογότυπο της DIMCO θα βρίσκεται στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης.

Με τη χορηγική συνεργασία η DIMCO επιβεβαιώνει ότι παραμένει διαχρονικός, σταθερός και πιστός συνεργάτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιπλέον, η DIMCO παρουσιάζει πολύπλευρη δράση στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και αποδεικνύει πως νοιάζεται για την πρόοδο και ανάπτυξή του.

DIMCO

Η εταιρεία φωτισμού DIMCO είναι Κυπριακή εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 1966 με αρχική ειδίκευση στις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1976 εισήλθε και στη βιομηχανία φωτιστικών, έχοντας εξελιχθεί πλέον ως ένας από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές φωτισμού στη Κύπρο. Διαθέτει εννέα καταστήματα στην Κύπρο, όπως και ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών και εισάγει προϊόντα φωτισμού από περισσότερα από 40 Ευρωπαϊκά εργοστάσια. Επίσης, η εταιρεία λειτουργεί τμήμα έργων, το εξειδικευμένο τμήμα της LEVEL Architectural Lighting που αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και διεκπεραίωση εγκατάστασης φωτισμού, μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, για μικρά και μεγάλα έργα Παγκύπρια.

Ιστοσελίδα: www.dimco.eu
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22446565
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]
Facebook: @DIMCOlights
YouTube: Dimco Cyprus

Ευχαριστούμε τη DIMCO για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να είναι επιτυχημένη.