Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Γενναιόδωρη προσφορά φίλου της ομάδας για αγορά εισιτηρίων διαρκείας»

«Γενναιόδωρη προσφορά φίλου της ομάδας για αγορά εισιτηρίων διαρκείας»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω της οποίας ενημερώνει ότι ένας φίλος της ομάδας πρόσφερε 5000 ευρώ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας στη Βόρεια κερκίδα, τα οποία θέλει να δοθούν σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Αναλυτικά:

«Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε φίλος της ομάδας μας, δείγμα της αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Ο φίλος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επικοινώνησε μαζί μας και έχει ήδη προσφέρει το ποσό των 5000 ευρώ για αγορά Εισιτηρίων Διαρκείας στη Βόρεια κερκίδα, τα οποία επιθυμία του είναι όπως δοθούν σε φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες!

Όπως μας είπε ο φίλος, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την πρωτοβουλία καθώς διαπιστώνει πως γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια από όλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που την προστάζει η ιστορία της! 

Για να εντοπίσουμε τα άτομα στα οποία θα δοθούν τα Εισιτήρια Διαρκείας ζητήσαμε τη βοήθεια των οργανωμένων οπαδών μας σε όλες τις επαρχίες, οι οποίοι θα μας υποδείξουν τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ  και τις ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ που θα λάβουν τα Εισιτήρια Διαρκείας. 

Ευχαριστούμε και δημόσια τον φίλο για την υπέροχη πρωτοβουλία που τον τιμά ιδιαίτερα. Τέτοιες ενέργειες γεμίζουν με υπερηφάνεια όλους μας στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»