Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στον κόσμο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, πρώτη συμμετοχή στο VGL...

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στον κόσμο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, πρώτη συμμετοχή στο VGL eSports»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω της οποίας ενημερώνει για τη συμμετοχή του τμήματος eSports στο VGL eSports.

Αναλυτικά:

Την πρώτη της συμμετοχή στο VGL eSports ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ! Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας μας, που αποτελείται από 18 παίκτες, ετοιμαζόμαστε για την παρουσία μας στο πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στο PS4!

Το πρωτάθλημα ξεκινά μέσα Νοεμβρίου και θα διεξάγονται εβδομαδιαίοι αγώνες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα μπορείτε να μάθετε στη σελίδα του VGL eSports: www.vglesports.com.

H OMONOIA ήταν η πρώτη ομάδα στην Κύπρο που ανακοίνωσε την πρόθεση για δημιουργία ομάδας eSports. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, μετά από δοκιμαστικά και αρκετές επαφές με ανθρώπους του χώρου, γίνεται εφικτή η πρώτη επίσημη παρουσία μας σε ηλεκτρικό πρωτάθλημα!

Μπαίνουμε, λοιπόν, στον κόσμο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, ο οποίος αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος στην επίσημη ιστοσελίδα αποκλειστικά για το τμήμα eSports: esports.omonoiafc.com.cy. Προσανατολιζόμαστε σε εκτενή ενημέρωση της δράσης του τμήματος με ρεπορτάζ, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και οπτικοακουστικό υλικό!

Όσοι από εσάς θέλετε να ενταχθείτε στην OMONOIA eSports παρακαλούμε στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στο Facebook Page μας (@OMONOIAfootball) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!