Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κώστας Πέτσας: «Σεμνά, ταπεινά, προσγειωμένα συνεχίζουμε…»

Κώστας Πέτσας: «Σεμνά, ταπεινά, προσγειωμένα συνεχίζουμε…»


Με ανάρτηση του στο Facebook ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στέλνει μήνυμα στον κόσμο λέγοντας ότι έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να μυρίζει… ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο θα πρέπει όλοι να είμαστε προσγειωμένοι.

Η ανάρτηση:

«Καλησπερα φιλοι μου,διαβαζω το τι γραφετε ορισμενοι τον τελευταιο καιρο και να μου επιτρεψετε να σας πω οτι ανησυχω!..
Ειπα και εγω οτι κατι μυριζει..δεν εννοουσα πρωταθλημα..δεν εννοουσα κυπελλο..μυριζει τριφυλλι,μυριζει ομαδα,μυριζει ΟΜΟΝΟΙΑ..
Φιλοι μου,σεμνα,ταπεινα και προσγειωμενα συνεχιζουμε..ακομα δεν παιξαμε με την Αεκ και λογαριαζουμε ποσο κοσμο θα εχουμε με τον Απολλωνα στο επομενο παιχνιδι!
Φιλοι μου,ο δρομος ειναι μακρυς και δυσκολος..δεν γιναμε απο την μια μερα στην αλλη ομαδαρα..απλα μια καλη ομαδα που μυριζει ομαδα,που μυριζει ΟΜΟΝΟΙΑ!
Εγω σας καταλαβαινω,πολλα τα χρονια της απραξιας..ας κανουμε ομως υπομονη..να σταθουμε διπλα απο την ομαδα και στα καλα και στα κακα..να ειμαστε προετιμασμενοι για ολα..αλλα να εχουμε για παντα στην καρδια μας την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μας.
Φιλοι μου,η αγαπη σας για την ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι δεδομενη..γιατι εσεις εισαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ,ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ..αν αλλη ομαδα ειχε τα ασχημα περασμενα χρονια,θα ηταν “νεκρη”..εσεις ομως την κρατησετε ζωντανη,της δυνατε οξυγονο για να παραμεινει η δημοφηλεστερη ομαδα της Κυπρου!
Την Κυριακη εχουμε να δωσουμε ενα πολυ σημαντικο αγωνα..για να αποκτησουν αξια οι δυο προηγουμενες νικες,πρεπει να κερδισουμε την Αεκ,ομως δεν ειναι ευκολο,αλλα μπορουμε,με σοβαροτητα και πειθαρχια στο γηπεδο απο τους ποδοσφαιριστες μας.
Τελος,το τι πιστευω εγω δεν εχει καμια σημασια..ειμαι πελλος..ειμαι αρρωστος..πινω ληγμενα χαπια..και κατι μυριζομαι😀☘💚
Αδελφια μου και φιλοι μου,την ΑΙΩΝΙΑ αγαπη μου..ΛΑΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο