Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Αφιερωμένος στην προσπάθεια εξάλειψης της φτώχειας και της πείνας ο Δεκέμβριος»

«Αφιερωμένος στην προσπάθεια εξάλειψης της φτώχειας και της πείνας ο Δεκέμβριος»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει ότι στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, ο Δεκέμβριος θα αφιερωθεί στην προσπάθεια για εξάλειψη της πείνας και της φτώχειας και ενημερώνει ότι στον αγώνα με το Αποέλ θα κυκλοφορήσουν λαχνοί για στήριξη της οικογένειας του Νικόλα Θεολόγου, ενώ αναφέρεται και στις επόμενες εκδηλώσεις.

Αναλυτικά:

«Έχουμε αποφασίσει όπως αφιερώσουμε τον μήνα Δεκέμβριο στην προσπάθεια για εξάλειψη της πείνας και της φτώχειας. Για τον σκοπό αυτό θα προχωρήσουμε σε διάφορες ενέργειες και δράσεις τις οποίες θα ανακοινώνουμε κατά τη διάρκεια του μηνός.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα κυκλοφορήσουν λαχνοί για στήριξη της οικογένειας του Νικόλα Θεολόγου, ο οποίος διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει να μεταβεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο των ΗΠΑ για νοσηλεία. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουμε σε σχετική ανακοίνωση που θα ακολουθήσει.

Επίσης, θα προγραμματίσουμε εκδηλώσεις στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια μας τον Δεκέμβριο με τη Δόξα και την ΑΕΚ, αλλά και στο προπονητικό μας κέντρο, με στόχο να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και ρουχισμό τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη στην Κύπρο και το εξωτερικό. Θα ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις αυτές τις επόμενες μέρες».