Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ στηρίζει τη 10η ετήσια αιμοδοσία του Fan Club Lakatamias

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στηρίζει τη 10η ετήσια αιμοδοσία του Fan Club Lakatamias


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τη 10η ετήσια αιμοδοσία του Fan Club Lakatamias που θα γίνει αύριο Πέμπτη και θα δώσουν το παρών τους εκπρόσωποι και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά:

Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στηρίζουμε την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Fan Club Lakatamias, την 10η ετήσια αιμοδοσία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σωματείο ΑΕΛ Λακατάμιας!

Το παρών τους στην αιμοδοσία θα δώσουν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, όπως και ποδοσφαιριστές!

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, από τις 19:00 μέχρι τις 21:00, στο Οίκημα του Fan Club Lakatamias.

Αυτή τη χρονιά η αιμοδοσία γίνεται εις μνήμη του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

«Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι Αιμοδότες ξεχωρίζετε! Για την Ανθρωπιά σας, την Κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε το «παρών» σας σε κάθε Γιορτή Ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία! Γεμάτοι όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο! Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι, δίνετε αγάπη! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ !!! Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας! Είσαστε αιμοδότες και ξεχωρίζετε! Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή την γιορτή προσφοράς. Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!! Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν, καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη. Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Fan Club Lakatamias.