Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα πραγματοποιηθεί Fan Day πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Θα πραγματοποιηθεί Fan Day πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω της οποίας ενημερώνει, ότι πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Fan Day έξω από το χώρο της Δυτικής κερκίδας.

Αναλυτικά:

Το καθιερωμένο Fan Day που έχετε «αγκαλιάσει» θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ! Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης, στις 17:00.

Το Fan Day θα είναι αφιερωμένο στην ανακύκλωση! Θα υπάρχουν στο χώρο παιχνίδια και ενημέρωση σχετικά με την ανακύκλωση, η μασκότ του ΑΦΗΣ, όπως και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι από τον ΑΦΗΣ και το Cans For Kids για ανακύκλωση! Για τον σκοπό αυτό σας καλούμε όπως φέρεται μαζί σας στο γήπεδο τενεκαδάκια και μπαταρίες για να τα ανακυκλώσουμε τόσο για προστασία του περιβάλλοντος όσο και για φιλανθρωπικό σκοπό.

Περισσότερα για τη δράση μας σχετικά με την ανακύκλωση

Επιπλέον, θα υπάρχει μουσική από DJ, τα αγαπημένα μας HAPPY FACES, όπως και η GREEN BOUTIQUE με προσφορές και εκπτώσεις!

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το OMONOIA Wallet, μια πρωτοποριακή κίνηση για αθλητικό Σύλλογο της Κύπρου!

Περισσότερα για το ΟΜΟΝΟΙΑ Wallet

Στο χώρο θα βρίσκεται και ο Μέγα Χορηγός της ομάδας μας, η εταιρία FONBET!

Τέλος, θα διατίθεται και ο λαχνός του Σωματείου μας, αξίας €5, για οικονομική ενίσχυση των υπόλοιπων αθλητικών τμημάτων (καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, φούτσαλ, γυναικείο ποδόσφαιρο και γυναικεία καλαθόσφαιρα)!

Ερχόμαστε από νωρίς στο γήπεδο! Σας περιμένουμε!