Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ξεκινά και επίσημα η εφαρμογή ΟΜΟΝΟΙΑ Wallet by sKash!

Ξεκινά και επίσημα η εφαρμογή ΟΜΟΝΟΙΑ Wallet by sKash!


Ξεκινά και επίσημα η λειτουργία της εφαρμογής ΟΜΟΝΟΙΑ Wallet by sKash, μία πρωτοποριακή κίνηση για αθλητικό Σύλλογο της Κύπρου!

Το OMONOIA Wallet by sKash έχει πολλαπλές λειτουργίες.

Είναι κανονικός τραπεζικός λογαριασμός, ηλεκτρονικό πορτοφόλι για όλες σου τις πληρωμές, για να στέλνεις και να λαμβάνεις χρήματα, ενώ λειτουργεί και ως σχέδιο ανταμοιβής μαζεύοντας βαθμούς τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις!

Το OMONOIA Wallet by sKash έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι! Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τη λειτουργία του μέσω του www.omonoiawallet.com, το οποίο είναι ενσωματωμένο στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας wallet.omonoiafc.com.cy.

1. Τραπεζικός Λογαριασμός

Το OMONOIA Wallet by sKash είναι κανονικός τραπεζικός λογαριασμός, με δικό του IBAN και όλα τα σχετικά! Μπορείς να κάνεις ανάληψη χρημάτων από ATM της Astrobank!

2. Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι

Μπορείς να πραγματοποιήσεις όλες τις πληρωμές σου (υπηρεσίες, δόσεις, λογαριασμούς, καταστήματα, διαδικτυακές πληρωμές κτλ), να στέλνεις χρήματα σε οποιονδήποτε και να ζητήσεις χρήματα!

3. Σχέδιο ανταμοιβής: Μάζεψε βαθμούς και εξαργύρωσέ τους!

Χρησιμοποίησε το OMONOIA Wallet by sKash για πληρωμές στους συνεργάτες μας και λάβε βαθμούς ανταμοιβής τους οποίους ακολούθως μπορείς να εξαργυρώσεις!

Πληροφορίες και εγκατάσταση: www.omonoiawallet.com

Το OMONOIA WALLET by sKash δημιουργήθηκε από την AstroBank! Η Τράπεζα, μέσω της συνεργασίας της με τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών, FinTech, που διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και πολύχρονη πείρα στις ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές, δημιούργησε το OMONOIA WALLET by sKash.

* Σταδιακά θα αρχίσει η ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο OMONOIA Wallet για το σχέδιο ανταμοιβής.