Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ «Εκδρομή FCL για να κάνουμε έδρα μας το Τσίρειο»

«Εκδρομή FCL για να κάνουμε έδρα μας το Τσίρειο»


Μέσα από πρωινή τους ανάρτηση οι οργανωμένοι αναφέρονται στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Απολλωνα στην Λεμεσό και στην εκδρομή που διοργανώνουν.

Η ανάρτηση:

Καλημέρα αλάνια, μερικά 24ωρα μας χωρίζουν από τον αγώνα στο τσίρειο. Ένας αγώνας που περιμένουμε χρόνια, ένα ΟΜΟΝΟΙΑ – απόλλων με την Βασίλισσα στην κορυφή και τους φυγάδες να τρέχουν να μας φτάσουν. Με νίκη κάνουμε ακόμα ένα τεράστιο βήμα προς τα όνειρα μας και ο ΛΑΟΣ σου θα είναι εκεί για να σε σπρώξει σε αυτή. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας λοιπόν ότι το FAN CLUB LAKATAMIAS διοργανώνει μαγική εκδρομή για να δώσει δυναμικό παρόν στις κερκίδες του τσιρείου. Τα εισιτήρια του αγώνα είναι ελάχιστα σε σύγκριση με τον ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γι’αυτό, το αργότερο μέχρι την Τρίτη παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν με τα λεωφορεία να επικοινωνήσουν μαζί μας έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουμε τα εισιτήρια τους για το παιχνίδι!

Υ.Γ: Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ…..ΤΑ ΛΕΜΕ!

ΟΜΟΝΟΙΑΑΑΑΑ ΜΕΕΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΣΣΣ ΟΣΟΟΟ ΠΟΤΕΕΕΕ!!!

FCL ON TOUR
ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ!