Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ «Για το καλό του ποδοσφαίρου, να προχωρήσουν οι αρμόδιοι σε κατάργηση της...

«Για το καλό του ποδοσφαίρου, να προχωρήσουν οι αρμόδιοι σε κατάργηση της κάρτας»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας μέσα από την οποία επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του ενάντια στο μέτρο της κάρτας οπαδού και καλεί σε κατάργηση της.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, στην οποία θα συζητηθούν τα θέματα της Κάρτας Φιλάθλου, τη διαιτησία και το VAR.

Ως Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας – Green Fanatics ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μια φορά πως είμαστε ενάντια στο Τρομονόμο και ότι αυτό περιλαμβάνει. Καλούμε τους αρμόδιους να εξετάσουν ξανά το ζήτημα και αν πραγματικά θέλουν το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου και του Κυπριακού αθλητισμού, τότε να προχωρήσουν σε κατάργηση του μέτρου της Κάρτας Φιλάθλου.

Παραθέτουμε τη θέση μας για τον Τρομονόμο όπως γράφτηκε στην πρώτη μας δημοσιογραφική διάσκεψη:

Μας απασχολεί έντονα το θέμα του τρομονόμου που εδώ και ένα χρόνο εφαρμόζεται επιλεκτικά. Στη δική μας αντίληψη, ο νόμος ούτε επιδιώκει ούτε εξυπηρετεί τη μείωση της εξάλειψης της βίας στους αθλητικούς χώρους αλλά την μετακίνηση και μεταφορά της εκτός των γηπέδων. Καμία πρόνοια της εν λόγω νομοθεσίας δε σκοπεύει στην πρόληψη της βίας στους αθλητικούς χώρους ούτε και στην ορθή διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων. Είναι προφανές για εμάς ότι πέραν του φακελώματος, η νομοθεσία στην ολότητα της εξυπηρετεί συγκεκριμένα τηλεοπτικά και οικονομικά συμφέροντα χωρίς να νοιάζεται για την επίλυση του προβλήματος της βίας στα γήπεδα. Ταυτόχρονα επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι σεβόμαστε και εκτιμούμε τόσο τους οπαδούς της ομάδας μας που επέλεξαν να πηγαίνουν γήπεδο όσο και αυτούς που επιλέγουν να παρακολουθούν την Ομόνοια μας εκτός γηπέδου.