Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η μεγαλοψυχία του Πράσινου Λαού (PHOTOS)

Η μεγαλοψυχία του Πράσινου Λαού (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρεται στη μεγαλοψυχία του Πράσινου Λαού, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσφορά τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης στον αγώνα με τη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Τη μεγαλοψυχία του απέδειξε για άλλη μια φορά ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ με τη συμμετοχή του στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας! Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια ώστε καμία οικογένεια να μην μείνει χωρίς φαγητό τα Χριστούγεννα!

Πριν την έναρξη του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τη Δόξα, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε την ευκαιρία να προσφέρει διάφορα προϊόντα τα οποία θα μοιραστούν από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η δράση μας αυτή εμπίπτει στα πλαίσια της εκστρατείας μας για τον μήνα Δεκέμβριο ενάντια στη φτώχεια και την πείνα.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή του αλλά και στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας για τη άψογη συνεργασία που είχαμε αυτές ημέρες».