Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Οι οργανωμένοι στέλνουν τις καλημέρες τους από το ψηλότερο σημείο…

Οι οργανωμένοι στέλνουν τις καλημέρες τους από το ψηλότερο σημείο…


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα από την οποία αποθεώνουν την ομάδα αλλά και τον κόσμο της «βασίλισσας».

Η ανάρτηση:

Καλημέρα αδέρφια, καλημέρα από το ψηλότερο σημείο της βαθμολογίας!

Πέρασε και αυτή η Κυριακή. Αχ και να μην τελείωναν ποτέ οι αγώνες σου ρε τριφυλλάρα μου. Μας κατάντησες να πηγαίνουμε σπίτι και να βάζουμε την primetel πίσω για να σε δούμε ξανά και ξανά. Δεν σε χορταίνουμε ρε βασίλισσα. Αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ μας παρέδωσαν οι παππούδες μας και όταν χρειάστηκε την κρατήσαμε ζωντανή και να την πάλι εκεί που της αξίζει. ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! Όσες φορές και να γυρίσουμε πίσω τον αγώνα υπάρχουν στιγμές που η μπάλα είναι εξαφανισμένη και οι αντιπάλοι τα έχουν χαμένα. Τι άλλο να ζητήσουμε; Απλά συνεχίστε την δουλειά που κάνετε και κρατάτε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή, ο κόσμος θα είναι δίπλα σας, το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα.

Πράσινος λαός. Ένα όνομα, μια ιστορία.
‘’ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ’’ και το Γ.Σ.Π. σείεται. Οι λεβέντες της βόρειας δεν σταμάτησαν λεπτό. Έδωσαν την ψυχή τους για αυτή την νίκη. Δεν υπάρχουν λόγια πλέον, κανείς και τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό τον κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι και ετοιμαστείτε να κάνουμε το τσίρειο έδρα μας.

Υ.Γ: ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ. ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ!