Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν συμβιβάζονται με τη 2η ή την 3η...

«Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν συμβιβάζονται με τη 2η ή την 3η θέση»


Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 μίλησε σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Νικόλας Γεωργίου ο οποίος αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα παρουσία και πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ ενώ μίλησε και για τη νοοτροπία των παικτών που έχουν ενταχθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όμως, η Ομόνοια είναι πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και διαπιστώνεται ότι δεν επιτρέπει σε αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Αυτό έγινε και χθες βράδυ με την Νέα Σαλαμίνα. Βλέπω μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική παρουσία με αλληλοκαλύψη ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Σπάνια θα βρεις κενά στην Ομόνοια για να την απειλήσεις, γι’ αυτό και οι αντίπαλοι δεν δημιουργούν πολλές ευκαιρίες».

Οι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν φέτος στην Ομόνοια: «Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Ομόνοια, δεν ήρθαν για τουρισμό, ξέρουν τι θέλουν και ποιοι είναι οι στόχοι τους. Δεν συμβριβάζονται με την 2η ή 3η θέση… Έτσι το βλέπω. Με παρόμοιο τρόπο είδαμε την Ομόνοια να σκοράρει χθες βράδυ, όπως με ΑΕΚ, Δόξα και Εθνικό. Αυτά σίγουρα δουλεύονται στην προπόνηση. Υπάρχει ποιότητα στην Ομόνοια, είναι ομάδα συνόλου με κέντρο, άμυνα κι επίθεση».

Ο στόχος της Ευρώπης στην Ομόνοια και οι ομάδες που κτυπούν τίτλο: «Θα γίνει σφαγή μέχρι το τέλος… Αν η Ομόνοια νικήσει την ΑΕΚ τότε θα την θέσει εκτός στόχων. Είναι το εισιτήριο για την Ευρώπη το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή. Δεν είναι εύκολο μετά να καλύψεις την διαφορά 10-13 βαθμών».

Πηγή: sport-fm.com.cy