Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αναρτήσεις του κόσμου στον αγώνα με την Ανόρθωση

Οι αναρτήσεις του κόσμου στον αγώνα με την Ανόρθωση


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον χθεσινό αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Άλλη μία εντυπωσιακή παρουσία κατέγραψε χθες στο ΓΣΠ ο ανεπανάληπτος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ! 13.019 εισιτήρια διατέθηκαν χθες σε μία μαγική ατμόσφαιρα! Παλμός, τραγούδι, χειροκρότημα και ενθουσιασμός βοήθησαν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για να πετύχουν απέναντι στην Ανόρθωση τη δέκατη φετινή επιτυχία μας.

Η δική σας παρουσία έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να «βαφτεί» πράσινο το ντέρμπι και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία επιτυχία. Τη στήριξη σας εκθείασε τόσο ο κ. Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα, όσο και οι παίκτες μας στις δηλώσεις και τις αναρτήσεις τους.

Η ανταπόκρισή σας ήταν και πάλι τεράστια. Υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο κατά την έλευση σας στο γήπεδο, από την εξέδρα πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκειά του. Δικές σας στιγμές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Ο κάθε ένας, με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό της αγαπούλας!

Τα έχουμε αναρτήσει όλα στο story του λογαριασμού μας στο instagram (@OMONOIAfootball), αλλά σας τα παρουσιάζουμε και πιο κάτω για να τα απολαύσετε ξανά, αλλά και να τα χαρούν όσοι δεν τα έχουν δει! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!