Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση (PHOTOS)

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί από ψες στις τάξεις του «τριφυλλιού» μετά τη νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης. Αυτό φάνηκε και μέσα από τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μίκαελ Ορτέγα
Αρκετές φωτογραφίες από το παιχνίδι ανέβασε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, γράφοντας «Συνεχίζουμε να προσθέτουμε τρίποντα» ενώ λίγο αργότερα ανέβασε story με το «Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ» να δεσπόζει.

Γιόρντι Γκόμεθ
Κομβικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Ισπανός μέσος, το κόρνερ του οποίου έφερε το γκολ που έδωσε τη νίκη. «+3! Είμαστε στον σωστό δρόμο!» έγραψε ο Γκόμεθ ενώ σε story που πόσταρε τόνισε το +3 από τους βαθμούς της νίκης.

Ματ Νταρμπισάιαρ
Ο αρχηγός της ομάδας μας στον ψεσινό αγώνα στάθηκε στη σημαντικότητα του αποτελέσματος. Ανέφερε στην ανάρτησή του «Σπουδαίο αποτέλεσμα παιδιά».

Χάρης Μαυρίας
Πανηγυρικό στιγμιότυπο από το γκολ πόσταρε ο Ελλαδίτης μπακ γράφοντας στη λεζάντα τη λέξη «Πάθος» η οποία όπως φαίνεται τον καλύπτει απόλυτα!

Τιάγκο Φερέιρα
Στην πίστη και την αφοσίωση που έδειξε η ομάδα, στάθηκε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. «Η νίκη ήρθε γιατί η ομάδα δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει. Δόξα τω Θεό» έγραψε στην ανάρτησή του με φωτογραφία που ο ίδιος με τον Γκόμεθ και τον Μαυρία πανηγυρίζουν το γκολ. Συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση και story με το ίδιο στιγμιότυπο και το +3 της νίκης.

Μίχαελ Λούφτνερ
Όρεξη για… πειράγματα είχε ο Τσέχος αμυντικός. Θέλοντας να πικάρει τον Νταρμπισάιαρ ανέβασε μια ιδιαίτερη φωτογραφία του και έγραψε «Μπράβο αδερφέ, απόψε σχεδόν σκόραρες» αναφερόμενος στη φάση που ο Άγγλος σημάδεψε το δοκάρι στο 65’.

Γιαν Λέτσιακς
Στο συνηθισμένο ποστάρισμα μετά από κάθε νίκη προέβηκε ο Τσέχος ακραίος αμυντικός, προσθέτοντας αυτή τη φορά ένα στέμμα πάνω από το σήμα της ομάδας μας!

Έρικ Μποτεάκ
Άτυχος ο Γάλλος εξτρέμ που έχασε τον αγώνα λόγω ίωσης. Δεν ξέχασε την ομάδα και μέσα από story θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη και τις ευχές για ανάρρωση. «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Δεν μπορώ να παίξω σε αυτό τον αγώνα γιατί έχω ίωση. Eίμαι πολύ αδύναμος για να παίξω ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Θα φροντίσω τον εαυτό μου και θα επανέλθω σύντομα» σημείωσε.