Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ FCL: «Εμείς ξέρουμε να εκτιμάμε…»

FCL: «Εμείς ξέρουμε να εκτιμάμε…»


Ανάρτηση από το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα από την οποία εκφράζουν την στήριξη τους στον προπονητή και την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εμείς δεν ξεχνάμε από την μια μέρα στην άλλη. Εμείς είμασταν από αυτούς που κάθε Κυριακή των προηγούμενων χρόνων είμασταν εκεί στο πλευρό της ξέροντας οτι οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα ηταν πολύ λίγες!

Τώρα, ακόμα και στις άσχημες σου μέρες μόνο περηφάνια νοιώθουμε. Νοιώθουμε περηφάνια γιατί ξέρουμε πως οι αντίπαλοι μας πλέον αγωνίζονται απέναντι μας και είναι ευχαριστημένοι αν πάρουν την ισοπαλία. Οι ίδιοι αντιπάλοι που τα τελευταία χρονια αν δεν μας κερδούσαν με 2-3 γκολ διαφορά το θεωρούσαν αποτυχία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έπαιξε ποδόσφαιρο που όποιος δεν κουβαλά 40 χρόνια ζωής δεν το είδε ποτέ απο αυτή. Έβγαλε στο γήπεδο απίστευτο πάθος και θέληση για νίκες και όπως ακούσαμε και από τα στόματα των παππούδων μας ‘’επιτέλους θυμίζεις μας ΟΜΟΝΟΙΑ’’!

Όλα αυτά και άλλα πολλά φυσικά….ΔΟΥΛΕΙΑ του κυρίου BERG και του κυρίου ΛΑΡΚΟΥ. Γι’αυτο την επόμενη φορά που θα έρθουν κόντα μας για να μας ευχαριστήσουν που είμασταν στο πλευρό τους το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να τους ευχαριστήσετε και εσείς που έφεραν και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα μας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ..

Υ.Γ: Εντωμεταξύ έχουμεν τζαι μιαν απορία. Με τα €15 για την εισοδο στο Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούμαστε φαγητό τζαι απεριόριστο κυπριακό ποτό ρε Κωστάκη;