Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Είναι γελοίο να ακούμε για ποδόσφαιρο χωρίς αγκαλιές και τάκλιν»

«Είναι γελοίο να ακούμε για ποδόσφαιρο χωρίς αγκαλιές και τάκλιν»


Στο ραδιόφωνο του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και στον Πανίκο Χατζηλιασή μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κλείτος Ερωτοκρίτου. Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του…

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: Αυτό που πρέπει να έχει ο καθένας μας πάνω από όλα είναι η υγεία. Αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πάνω από όλα την υγεία των αθλητών.

Η μίνι-προετοιμασία ομάδων: Τις αποφάσεις θα τις πάρουν οι ειδικοί. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές. Ανησυχώ για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και ποιο θα είναι το ποδόσφαιρο που θα βλέπουμε. Δεν μπορώ να φανταστώ το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο. Είναι γελοίο να ακούμε για ποδόσφαιρο χωρίς αγκαλιές και τάκλιν.

Για την ΚΟΠ: Δεν θα αποφασίσω εγώ αλλά δεν βλέπω την ΚΟΠ οργανωμένα να σκέφτεται το αύριο, την επόμενη σεζόν και τα σωματεία. Ίσως να ήταν και μια ευκαιρία να δούμε την στρατηγική του ποδοσφαίρου μας.

Για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: Στην χώρα μας είναι λατρεία, πέρα από αυτό είναι πολιτισμός. Εμείς παίζαμε ποδόσφαιρο για να προσφέρουμε περηφάνια στον κόσμο. Η αγάπη του κόσμου είναι διαχρονική.

Για την Ομόνοια: Με αυτά που έχει πετύχει για μένα είναι πρωταθλήτρια. Αν και έχω την άποψη ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώνουν στα γήπεδα.