Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρετε με πόσα βαθμολογήθηκε ο Χατζηστεφάνου σε εκείνο το ματς του Τσιρείου...

Ξέρετε με πόσα βαθμολογήθηκε ο Χατζηστεφάνου σε εκείνο το ματς του Τσιρείου το 1992;


Στη σημερινή ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑτικης σελίδας στο Facebook Οmonia Nicosia Collections, παρουσιάζεται το φύλλο αγώνος εκείνου του απίστευτου αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Το τελικό 4-4 έγινε με ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο τότε διαιτητής Στέφανος Χατζηστεφάνου, στο παιχνίδι με τα γνωστά παρατράγουδα που ακολούθησαν.

Στο φύλλο αγώνος φαίνεται και η βαθμολογία του παρατηρητή του αγώνα, Λάμπρου Ζαχαρίου.

Η ανάρτηση:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ (ΣΚΟΡ 4-4) ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 26/09/1992 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 1992-1993 ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΕΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ (ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΝΟΓΝΩΣΤΑ, ΣΑΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: 8,9/10 !!!!! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ 10/10 ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 9/10 ΕΡΜΗΝΕΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ 9/10 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 9/10
ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ – ΕΛΕΓΧΟΣ 9/10

ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕ, ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ, ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ (ΦΩΤΟ Νο.5):
“ΕΙΣ ΤΟ 90ον ΛΕΠΤΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ, ΕΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ (???) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗΝ ΕΠΑΦΗΝ (???) ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗΝ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ.”

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ” ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ”.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1)ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΙΛΟ Tasos Anastasiou ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ.

2) ΤΑ ΣΤΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ YOUTUBE.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο