Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ FCL: «Ραντεβού με την ιστορία… στο σύνδεσμο μόνο με κρατήσεις»

FCL: «Ραντεβού με την ιστορία… στο σύνδεσμο μόνο με κρατήσεις»

Ανάρτηση από το Fan Clab Λακατάμειας ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για να ενημερώσει τον κόσμο που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι στο σύνδεσμο.
Η ανάρτηση:
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….
ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ, το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα και μερικές ώρες είναι αυτά που μας χωρίζουν από το πιο μεγάλο μας όνειρο.
Την ερχομένη Τετάρτη λοιπόν στις 18:00 η ομάδα μας καλείται να κάνει το μεγάλο βήμα που εδώ και χρόνια περιμένουμε, ένα βήμα που αυτή την συγκεκριμένη περίοδο θα αποτελέσει την ολική επιστροφή της βασίλισσας.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της υποχρέωσης μας να εφαρμόσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ο σύνδεσμος θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ που θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 15/9 έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης οτι σε κάθε τραπέζι μπορούν να βρίσκονται μέχρι 10 άτομα.
Δυστυχώς τέτοια μέρα, σε ένα τέτοιο αγώνα θα μιλούσαμε για ένα κατάμεστο ΓΣΠ με 22 χιλιάδες τρελλαμένους στις κερκίδες. Για τους γνωστούς πλέον όμως λόγους δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε στο πλευρό της μεγάλης μας αγάπης γι’αυτό και καλούμε τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν στον σύνδεσμο μας όπου θα δημιουργήσουμε την δική μας μαγική ατμόσφαιρα πριν τον αγώνα και σε περίπτωση πρόκρισης πολύ απλά θα κάνουμε τους πάντες να παραμιλούν.
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 22387583