Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπήκε στο κλαμπ των μπαμπάδων και ο Παναγή!

Μπήκε στο κλαμπ των μπαμπάδων και ο Παναγή!


Ο Κωνσταντίνος Παναγή και η σύζυγος του Άντρεα Νικολάου διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Η σύζυγος του τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφερε χθες Δευτέρα(7/9) στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινα για πρώτη φορά γονείς.

Η ανάρτηση της Άντρεα Νικολάου:

“Σας Ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις υπέροχες ευχές σας! Καμία στιγμή δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη, που ακούσαμε το πρώτο σου κλάμα! Πόσο περιμέναμε για σε κρατήσουμε αγκαλιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του @isisclinic_cy και τον γιατρό μας Δρ. Σόλων Ριρής για την εξαιρετική δουλεία και φροντίδα. Καλωσόρισες σπίτι μικρή μας…”

 

 

View this post on Instagram

 

Sometimes the smallest things, take up the most room in your Σας Ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις υπέροχες ευχές σας! Καμία στιγμή δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη, που ακούσαμε το πρώτο σου κλάμα! Πόσο περιμέναμε για σε κρατήσουμε αγκαλιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του @isisclinic_cy και τον γιατρό μας Δρ. Σόλων Ριρής για την εξαιρετική δουλεία και φροντίδα. Καλωσόρισες σπίτι μικρή μας.. — #babyfloriana

A post shared by (@andreanicolaoupanayi) on