

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και το τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την οποία συγχαίρει θερμά τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ.
Η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας και το τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, συγχαίρει θερμά τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. και τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Γιώργο Γεωργίου και τους εύχεται καλή δουλειά!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. και τον απερχόμενο πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Γιώργο Αποστόλου, για την προσφορά τους στην ποδηλασία.
Είμαστε σίγουροι ότι o κ. Αποστόλου θα συνεχίσει να στηρίζει την ποδηλασία από τα νέα του καθήκοντα στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.
![Ο Μαέ φόρεσε τα νέα του χρώματα και ξεκίνησε το μεξικανικό κεφάλαιο [ΒΙΝΤΕΟ/Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Mae-Duk-238x178.jpg)








![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)



