Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίπλα στον Ραφαήλ Στυλιανού που δίνει την δική του μάχη...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίπλα στον Ραφαήλ Στυλιανού που δίνει την δική του μάχη ενάντια στη λευχαιμία


Η ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Η ομάδα μας παρέδωσε μια επίσημη φανέλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές η οποία θα τεθεί σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στον φίλο, Ραφαήλ Στυλιανού ο οποίος δίνει “μάχη” ενάντια στη λευχαιμία.

Η ανάρτηση της ομάδας μας:

Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε στο Σωματείο, Vespa Lambretta Club of Cyprus, μία επίσημη φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές.

Η φανέλα θα τεθεί σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στον φίλο, Ραφαήλ Στυλιανού, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα δίνει με γενναιότητα και θάρρος τη δική του μάχη ενάντια στη λευχαιμία.

Ο Ραφαήλ θα μεταβεί στην Γερμανία για θεραπεία και τα εξοδα διαμονής του ίδιου και ενός επιπλέον ατόμου που θα τον συνοδεύσει ειναι μεγάλα. Γι’ αυτό και ευελπιστούμε στη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για τον ιερό αυτό σκοπό.

Οσοι ενδιαφέρονται να λαβουν μερος στη δημοπρασία, η οποία θα αρχίσει στις 28/1/2021 και θα λήξει στις 4/2/2021, παρακαλούμε όπως στείλουν την προσφορά τους με μήνυμα στη σελίδα του σωματείου μας (Vespa-Lambretta Club of Cyprus).

Πληροφορίες: 99684238.

Φίλε Ραφαήλ η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο πλευρό σου!