Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχίζονται οι διαγωνισμοί ΟΜΟΝΟΙΑ PRIZES με πλούσια δώρα

Συνεχίζονται οι διαγωνισμοί ΟΜΟΝΟΙΑ PRIZES με πλούσια δώρα


Ενημερώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τους διαγωνισμούς της οι οποίοι είναι σε εξέλιξη:

Αναλυτικά:

Η υπηρεσία ΟΜΟΝΟΙΑ Prizes, την οποία έχετε «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή, σας προσφέρει τη δυνατότητα για να προχωρήσετε σε εγγραφή ώστε να συμμετέχετε αυτόματα σε διαγωνισμούς κάθε μήνα και να λαμβάνετε ειδήσεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα!

Για να εγγραφείτε στο OMONOIA Prizes θα πρέπει να αποστείλετε SMS στο 6948 με το μήνυμα: OΝ ΟΜΟΝΟΙΑ και στο μήνυμα που θα λάβετε πίσω να απαντήσετε: ΟΚ. Μετά από αυτό η ομάδα θα σας αποστέλλει SMS στο κινητό σας τηλέφωνο ενημερώνοντάς σας για τη συμμετοχή σας σε κάθε διαγωνισμό, όπως και για αποκλειστικές ειδήσεις που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αρχή τον Ιανουάριο γίνεται με τα ακόλουθα υπέροχα δώρα:

1. Metz 40MTB2000 40” LED TV, αξίας €179
2. Metz 32MTB2000 32” LED TV, αξίας €129
3. Metz 32MTB2000 32” LED TV, αξίας €129
4. Μπάλα του EUROPA LEAGUE υπογραμμένη από τους ποδοσφαιριστές μας  

Μεγάλο Δώρο Μαΐου:

Το μεγάλο δώρο Μαΐου του «ΟΜΟΝΟΙΑ Prizes» για τα SMS στο 6948 είναι μια μοτοσυκλέτα BMW G310R, αξίας €6800, προσφορά του Ομίλου Pilakoutas, τον οποίο ευχαριστούμε!

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο OMONOIA Prizes:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OMONOIA PRIZES –   SMS ΣΤΟ 6948

– Ο κάθε συμμετέχοντας αποστέλλει SMS στο 6948 με το μήνυμα: ΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ και εγγράφεται συνδρομητής στην υπηρεσία. Στο μήνυμα που θα λάβει πίσω, θα πρέπει να απαντήσει με το μήνυμα: ΟΚ. Τα μηνύματα πρέπει να είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες.

– Χρέωση: €1,02 ανά μήνυμα που θα σας αποστέλλει η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Νοείται πως θα αποστέλλεται από την ομάδα λογικός αριθμός μηνυμάτων κάθε μήνα.

– Στα ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνει ο κάθε συμμετέχοντας για συμμετοχή του σε διαγωνισμό, δεν χρειάζεται να απαντά.

– Για απενεργοποίηση της υπηρεσίας, αποστέλλεις SMS στο 6948 με το μήνυμα «OFF OMONOIA».

– Πάροχοι που υποστηρίζουν την υπηρεσία: CYTA, EPIC.