Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φρέντι: “Θυμάμαι τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου ρυθμικά, ήταν...

Φρέντι: “Θυμάμαι τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου ρυθμικά, ήταν κάτι το φανταστικό”


O πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Φρέντι ντο Σάντος, ήταν καλεσμένος σήμερα στον Super Sport FM 104.0 και θυμήθηκε τις παλιές καλές στιγμές που έζησε στην Κύπρο με τις ομάδες που αγωνίστηκε μεταξύ αυτών και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι τοποθετήσεις του:

Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκληση σας, γιατί κάθε πρόσκληση από Κύπρο μου έρχονται στο μυαλό μόνο καλές αναμνήσεις. Χαίρομαι γιατί ο κόσμος αναγνώριζε το πάθος και τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο, ενώ έκανα και πολλές φιλίες έξω από τα γήπεδα», είπε αρχικά.

Και ακολούθως ερωτηθείς για τον λόγο που αποφάσιζε σε κάποια παιχνίδια να φορεί μάσκες όταν πανηγύριζε, είπε:  «Η ιδέα με τις μάσκες μου δόθηκε από την κόρη μου. Με ρώτησε “δεν βάζεις μια μάσκα όταν σκοράρεις ένα γκολ;” και σκέφτηκα πως ήταν μια εξαιρετική ιδέα. Επέλεγα σημαντικούς αγώνες, ντέρμπι και σημαντικές στιγμές για να φορώ μάσκα. Το ταπεραμέντο μου ταιριάζει με αυτό των Κύπριων. Παραμένω ακόμη ο ίδιος Φρέντι όπως με ήξερε ο κόσμος. Εξακολουθώ με διάφορους τρόπους, ακόμη και έντονους, να εκφράζω τα συναισθήματά μου. Οι φίλοι μου οι Κύπριοι με αποκαλούσαν φωθκιά σπιριθκιά (σ.σ. το ανέφερε στα ελληνικά) και παραμένω ακόμη έτσι».

Ακολούθως θυμήθηκε παλιές καλές στιγμές που έζησε στην Κύπρο: «Το πρώτο μου γκολ με την Ομόνοια ήταν ευρωπαϊκό απέναντι στη Σάλσμπουργκ. Θυμάμαι τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου ρυθμικά, ήταν κάτι το φανταστικό και από εκείνη την ημέρα τους ερωτεύτηκα. Έχω τόσες πολύ καλές αναμνήσεις, κερδίσαμε το Σούπερ Καπ  και το κύπελλο. Και στην ΑΕΛ πέρασα καλές εμπειρίες, ήμουν επίσης πρώτος σκόρερ της ομάδας, παίξαμε και στον τελικό του κυπέλλου. Και για την παρουσία μου στο Παραλίμνι και τη Δόξα και είμαι ευγνώμων. Ότι εμπειρίες έζησα στην Κύπρο ήταν απίστευτες, θα μπορούσαν περάσω όλη μου τη ζωή στην Κύπρο».