Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Ο Καϊάφας ήταν αυτός που με ήθελε περισσότερο»

«Ο Καϊάφας ήταν αυτός που με ήθελε περισσότερο»


Ο Κίλιαν Σέρινταν μίλησε στο OLB και εξήγησε πώς τον έπεισε ο Κώστας Καϊάφας να πει το «ναι» στην Ομόνοια, ενώ εξήγησε πως είχε ενδοιασμούς επειδή θα πήγαινε στους πράσινους από τον ΑΠΟΕΛ:

(Μετάφραση από Goalnews)

«Το συμβόλαιο μου με τον ΑΠΟΕΛ είχε λήξει και δεν ήθελαν να μου ανανεώσουν. Ήμουν ελεύθερος, δεν είχα μιλήσει με κανένα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μια μέρα μετά τελευταίο ματς της σεζόν δεν ήξερα τι γινόταν και μετά υπήρξε ενδιαφέρον από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες.

Μίλησα με τον Καϊάφα στο τηλέφωνο και ήταν ο πιο ανυπόμονος και πρόθυμος. Μου έδωσε να καταλάβω ότι με ήθελε περισσότερο από τους υπόλοιπους. Μου τηλεφώνησε και επέμενε, μου είπε ευθέως “πες μας τις απαιτήσεις σου και σε θέλω να έρθεις, σκέψου το για λίγες μέρες”. Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε τι σκέφτομαι και τι θα κάνω. Ουσιαστικά το γεγονός ότι μου έδειξε ότι με ήθελε πολύ με έπεισε. Αν δεν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ πριν, το πιο πιθανό να έλεγα ναι με την πρώτη.

Θυμάμαι ότι τη χρονιά που πέρασε έπαιζε καλά η Ομόνοια και είχαμε δυσκολευτεί εναντίον της. Το μόνο πράγμα που με κρατούσε πίσω ήταν το ότι θα πήγαινα από τον ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια. Για αυτό και μου πήρε μία με δύο βδομάδες να πάρω την απόφασή μου να πάω στην Ομόνοια».