Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτός είναι ο Χάτεγκαν που θα διαιτητεύσει τον αυριανό αγώνα

Αυτός είναι ο Χάτεγκαν που θα διαιτητεύσει τον αυριανό αγώνα


Από το πάνω ράφι είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον αυριανό αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ. Η ΚΟΠ το είχε κάνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες ότι την 9η αγωνιστική των πλέι – οφ θα έφερνε διαιτητές Εlite που θα σφυρίξουν στο Εuro.

Ο 40χρόνος Ρουμάνος διαιτητής λοιπόν Οβιντιού Αλίν Χάτεγκαν ο οποίος φέτος διαιτήτευσε αρκετούς αγώνες τόσο εντός, όσο και εκτός Ρουμανίας, ανάμεσα σε αυτούς και αγώνες του Champions League θα είναι ο άρχοντας του αυριανού αγώνα.

Ο Χάτεγκαν ήταν πρώτος διαιτητής στον προημιτελικό αγώνα ανάμεσα στην Σίτι και την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο οποίος έγινε στο Emirates. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος έγινε στις 6 Απριλίου ο Ρουμάνος διαιτητής έκανε χρήση της κίτρινης κάρτας δύο φορές, ωστόσο ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Το λάθος που στιγμάτισε την διαιτήσια του στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η φάση στο 37ο όταν ο Μπέλιγχαμ πρόλαβε στην έξοδο τον Έντερσον και σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω υπόδειξης επιθετικού φάουλ, το οποίο δεν υπήρξε ποτέ.

Δείτε την φάση στο 2:45

Επίσης να σημειώσουμε ότι το τελετυαίο παιχνίδι που διαιτήτευσε στην Ρουμανία ο Χάτεγκαν ήταν στις 24 Απρίλιου και ήταν αυτό ανάμεσα στην Cluj και την Univ.Craiova. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο ρεφ έδειξε 4 κίτρινες.

Συνολικά ο Ρουμάνος διαιτητής σφύριξε σε 449 παιχνίδια, έβγαλε από το τσεπάκι του 2204 κίτρινες κάρτες, 78 φορές τιμώρησε με διπλή κίτρινη ποδοσφαιριστές, 57 φορές έδειξε την κόκκινη κάρτα και 129 το σημείο του πέναλτι.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ο Χάτεγκαν ο οποίος είναι και στην Elite των διαιτητών να κάνει μια καλή διαιτησία στον αυριανό πολύ καθοριστικό αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ, αποφεύγοντας τα λάθη.