Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σήμερα υποδεχόμαστε τα τρόπαια στη «Παπανικολή»

Σήμερα υποδεχόμαστε τα τρόπαια στη «Παπανικολή»


Σήμερα υποδεχόμαστε τα τρόπαια στην Παπανικολή


Το AC Omonia Nicosia και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας – Green Fanatics σας προσκαλούν να υποδεχθούμε παρέα, τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και τα ΤΡΟΠΑΙΑ, σήμερα Δευτέρα 17 Μαϊου η ώρα 18:00, στο σπίτι του κάθε Ομονοιάτη και της κάθε Ομονοιάτισσας, στην Παπανικολή.

Μαζί μας θα βρίσκονται παίκτες/τριες όλων των τμημάτων της ομάδας μας μαζί με τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ανδρών OMONOIA FC, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Βόλλει Ανδρών Omonoia Volleyball, Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών Γυναικεία Ομάδα Ομόνοια Λευκωσίας – Omonia Nicosia Women’s Team, Κύπελλο Φούτσαλ Ανδρών Omonoia Futsal και μετάλλια- τρόπαια των Δρομέων μας Omonoia Runners.

Από την ποδοσφαιρική ομάδα θα είναι μαζί μας οι Ιωάννης Κούσουλος, Γιαν Λέζιακς, Μαρίνος Τζιωνής, Λοϊζος Λοϊζου, Kίκο, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Παναγή και Νικόλας Παναγιώτου.

Στο χώρο θα βρίσκεται κατάστημα της Green Boutique για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα της ομάδας μας.
Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας και παρακαλούμε όλους όσους θα έρθουν να ακολουθήσουν να το πρωτόκολλο.

ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!

Ομονοια ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics