Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τιμήσαμε τον θεσμό της Ανάδοχης Οικογένειας!

Τιμήσαμε τον θεσμό της Ανάδοχης Οικογένειας!


Πριν την έναρξη του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής τιμήσαμε μαζί με τον Απόλλωνα και σε συνεργασία με το «Hope For Children» CRC Policy Center, τον θεσμό της Ανάδοχης Οικογένειας στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον σημαντικό αυτό θεσμό, o οποίος στην Κύπρο εντάσσεται στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Εργασίας.

Ήταν μια ενέργεια για να στείλουμε όλοι μαζί μηνύματα αγάπης προς τα παιδιά που βρίσκουν ασφάλεια και θαλπωρή στις ανάδοχες οικογένειες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις πέραν από 140 οικογένειες στην Κύπρο που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια όλα όσα χρειάζονται αυτά τα παιδιά.
Το Hope For Children υλοποιεί πρόγραμμα ανάδοχων οικογενειών με χρηματοδότηση και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως ο αρμόδιος κρατικός φορέας για τον θεσμό της αναδοχής.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό ο οργανισμός παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες στους ανάδοχους γονείς σε όλα τα στάδια της συμμετοχής τους στον θεσμό αυτό με σκοπό να αναλάβουν την φροντίδα παιδιών που βρίσκονται υπό τη κηδεμονία της Διευθύντριας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Το Hope For Children ως σταθερός υποστηρικτής και πρεσβευτής των δικαιωμάτων των παιδιών μέσω των πολυεπίπεδων προγραμμάτων που λειτουργεί σε παγκύπρια βάση, συνεργάστηκε μαζί μας και τον Απόλλωνα για να υπενθυμίσουμε όλοι μαζί πως κανένα παιδί δεν είναι μόνο του και πως όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορεί κάποιος να γίνει ανάδοχος γονιός προσφέροντας μια από τις σημαντικότερες αξίες στη ζωή ενός παιδιού που είναι η οικογένεια, μπορεί να επικοινωνήσει με το Hope For Children στο 1466.

Από επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ – omonoia.com.cy